ALL IN FUSION WOK GRILL EN PANNENKOEKEN RESTAURANT
ALL YOU CAN EAT & DRINK

Ons All You Can Eat restaurant is gesloten op Koningsdag en Bevrijdingsdag maar beide Pinksterdagen Geopend. 

Tijdens de grote vakantie is het restaurant gesloten van 24 juli t/m 21 auguastus

Zoek je een leuke locatie voor onbeperkt eten en drinken (incl. bier en wijn) en dat samen met 1 van onze leuke activiteiten? 

In ons All-In Fusion Wok Grill en Pannenkoeken Restaurant serveren we superlekker eten. We hebben een ruime keuze aan buffet gerechten, zowel warm als koud en daarnaast een ruime keuze om te kunnen laten wokken, een lekker stukje vlees van de Tepanyaki Grill Plaat of onze Family Pannenkoekenbakker staat klaar om speciaal voor u op maat overheerlijke pannenkoeken te bakken. Je kan tijdens het diner onbeperkt eten en drinken. 

en heeft u kinderen tot 12 jaar? Dan wordt het helemaal een uitje omdat bij de prijs van het eten voor uw kinderen de toegang voor Monkey Town inbegrepen is.  Uw kinderen mogen tijdens uw diner onder uw toezicht spelen bij Monkey Town. 

In de Zomervakantie kan op warme dagen het Speelparadijs in de avond gesloten zijn. Onze excuses mocht dit zo zijn tijdens uw bezoek.

U kunt Donderdag t/m Zondag tussen 17.00 en 19.00 uur beginnen met de aanvang van uw arrangement. 

SPECIALE ACTIE VOOR JARIGEN: 

Kom je op je verjaardag bij ons uit eten met minimaal 3 andere personen dan betaalt de jarige niets, alleen zijn gasten. 

Kom je eten bij ons in de week van je verjaardag dan krijg je 50% korting. Deze korting geldt niet voor zijn minimaal 3 gasten. 

En valt je verjaardag op een dag dat we gesloten zijn dan geldt de korting op eerstvolgende dag dat we open zijn. Deze korting geldt niet voor zijn minimaal 3 gasten. 

DEZE ACTIE IS NIET GELDIG IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIE’S OF KORTINGEN

ALL IN FUSION WOK GRILL EN PANNENKOEKEN RESTAURANT
ALL YOU CAN EAT & DRINK