ALL IN FUSION WOK GRILL EN PANNENKOEKEN RESTAURANT ALL YOU CAN EAT & DRINK

Zoek je een leuke locatie voor onbeperkt eten en drinken (incl. bier en wijn) en dat samen met 1 van onze leuke activiteiten? 

In ons All-In Fusion Wok Grill en Pannenkoeken Restaurant serveren we superlekker eten. We hebben een ruime keuze aan buffet gerechten, zowel warm als koud en daarnaast een ruime keuze om te kunnen laten wokken, een lekker stukje vlees van de Tepanyaki Grill Plaat of onze Family Pannenkoekenbakker staat klaar om speciaal voor u op maat overheerlijke pannenkoeken te bakken. Je kan tijdens het diner onbeperkt eten en drinken. 

en heeft u kinderen tot 12 jaar? Dan wordt het helemaal een uitje omdat bij de prijs van het eten voor uw kinderen de toegang voor Monkey Town inbegrepen is.  Monkey Town geopend is op vrijdag en zaterdagavond. Tot 21 uur mogen uw kinderen, onder uw toezicht naar hartelust spelen en jawel, ook dat is All In 

In de Zomervakantie kan op warme dagen het Speelparadijs in de avond gesloten zijn. 

U kunt Donderdag t/m Zondag tussen 17.00 en 19.30 uur beginnen met de aanvang van uw arrangement. Het restaurant is geopend tot 22.00 uur. 

SPECIALE ACTIE VOOR JARIGEN: 

Kom je op je verjaardag bij ons uit eten met minimaal 3 andere personen dan betaalt de jarige niets, alleen zijn gasten. 

Kom je eten bij ons in de week van je verjaardag dan krijg je 50% korting. 

En valt je verjaardag op een dag dat we gesloten zijn (maandag of dinsdag) dan geldt de korting op zondag of woensdag.