Family All In Restaurant

Vanwege de Hygiene en Corona maatregelen is ons  All You Can Eat restaurant nog niet geopend. We hopen half augustus dit weer te kunnen openen. 

Zoek je een leuke locatie voor onbeperkt eten en drinken (incl. bier en wijn) voor 1 vast bedrag met nog de mogelijkheid om te combineren met activiteiten?

In ons Family All In Restaurant serveren we superlekker eten. We hebben een ruime keuze aan buffet gerechten, zowel warm als koud en daarnaast een ruime keuze om te kunnen laten wokken, een lekker stukje vlees van de Tepanyaki Grill Plaat of onze Family Pannenkoekenbakker staat klaar om speciaal voor u op maat overheerlijke pannenkoeken te bakken. Je kan tijdens het diner onbeperkt eten en drinken. 

en heeft u kinderen tot 12 jaar? Dan wordt het helemaal een uitje omdat tijdens het eten ons indoor speelparadijs Monkey Town geopend is op vrijdag en zaterdagavond. Tot 21 uur mogen uw kinderen, onder uw toezicht naar hartelust spelen en jawel, ook dat is All In 

U kunt Woensdag t/m Zondag tussen 17.00 en 19.30 uur beginnen met de aanvang van uw arrangement. Het restaurant is geopend tot 22.00 uur.