Exclusief Kinderfeestje Bij Fusion Dome

Kinderfeestje kunnen weer gegeven worden bij Fusion Dome. Hiervoor gelden wel speciale afspraken. De kindertafel, waar kinderen gezellig bij elkaar kunnen zitten is aanwezig. Speciaal voor de ouders geldt dat we een tafeltje apart hebben waar u gezellig wat kunt drinken. Bent u alleen dan mag u ook bij de kinderen aan tafel. De Horeca is op dit moment gesloten, ook voor kinderfeestjes, wel krijgt de jarige en zijn of haar gasten een tas met wat lekkere dingen mee naar huis aan het einde van het feestje.

Vanwege Corona beperkingen zijn sommige activiteiten niet beschikbaar. Ook geldt voor Bowlen en Lasergame dat een beperkt aantal volwassenen deze activiteit mogen uitvoeren. 

U dient wel vooraf te reserveren via 0318-304710. let op er is een beperkte aantal plekken voor kinderfeestjes volgens de nieuwe normen. De Kinderfeestjes bij Fusion Dome zijn tot en met 16 jaar. De Basis is 11,50 inclusief 1 activiteit. Elke extra activiteit is 5,00 extra. Het feestje is alleen te boeken met minimaal 1 activiteit.

Elk feestje wordt speciaal bij Fusion Dome.  Naast natuurlijk een speciale feesttafel die voor u wordt gereserveerd maakt ons personeel van het feestje een ware happening. Met een feestelijk ontvangst, een supergezellige feesttafel en een gastheer die niet schroomt als de jarige dit wenst om luidkeels de jarige toe te zingen maakt Fusion Dome uw feest tot een waar feest. Speciaal voor een leuk kinderfeestje of een groepje kids die gewoon wat leuks willen doen heeft Fusion Dome speciale pakketten samengesteld.