Exclusief kinderfeestje bij ons in Ede

Wilt u een kinderfeestje organiseren in de omgeving van Ede dat garant staat voor ongekend plezier? Dan wilt u zeker een bezoek brengen aan Fusion Dome. Wij laten u namelijk graag kennismaken met al onze onvergetelijke activiteiten en beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn voor een leuk kinderfeestje in Ede. Uiteraard mag bij een dergelijk kinderfeestje een lekker arrangement met hapjes en drankjes niet ontbreken.

Bekijk de mogelijkheden en activiteiten voor uw kinderfeestje

Elk kinderfeestje wordt speciaal bij Fusion Dome uit Ede. Naast natuurlijk het beschikbaar maken van een speciale feesttafel voor het arrangement dat voor u wordt gereserveerd, maakt ons personeel van het feestje een ware happening. Wij zorgen voor een feestelijk ontvangst, een supergezellige locatie en een gastpersoon die er niet voor schroomt om de jarige luidkeels toe te zingen als deze dit wil. Zo zorgen wij dat uw bezoek een waar kinderfeest met een compleet arrangement omvat. Speciaal voor een leuk kinderfeestje of een groepje kids die gewoon wat leuks willen doen, heeft ons activiteitencentrum speciale pakketten met activiteiten samengesteld. Bij ons familyentertainmentcenter stel je zelf je feestje samen. Pick & Mix het leukste feestje. Wat zit er in het basis pakket van een kinderfeestje met arrangement en eventuele toegang tot de binnenspeeltuin?  

  • Een verjaardagstafel gereserveerd voor de jarige
  • Een cadeautje voor de jarige
  • Onbeperkt Ranja
  • Friet met Saus en een lekkere snack 

Bij ieder kinderfeestje met arrangement bieden we ook extra opties aan als een zakje chips of een waterijsje, een luxe ijsje en één of meer activiteiten. Voor een Basis Kinderfeestje en arrangement met één activiteit betaalt u 14,95 per persoon. Voor een feestje met twee activiteiten betaalt u 19,95 per persoon en voor drie activiteiten 24,95 per persoon. Zo is het dus mogelijk om tijdens het kinderfeestje dingen te combineren, zoals de binnenspeeltuin en mini golf.

Beleef het perfecte kinderfeestje voor u; van lasergamen tot de binnenspeeltuin

Vanwege de omvang en de mogelijkheden van ons centrum bieden wij voor een kinderfeestje veel verschillende activiteiten aan. Onder de opties valt bijvoorbeeld een lekker potje lasergamen. Daarnaast kunnen de kinderen tijdens het kinderfeestje al hun energie kwijt in de binnenspeeltuin.

Kies voor onze faciliteiten

Wilt u gebruikmaken van onze diensten door een kinderfeestje te organiseren met talloze opties, zoals spelen in de binnenspeeltuin? Dan zijn wij het centrum voor u. Vraag daarom snel een offerte bij ons aan of plaats een reservering. Wilt u graag meer informatie over een kinderfeestje, omdat u vragen heeft over het arrangement of de binnenspeeltuin? Neem dan snel contact met ons op en bel naar +31318304710.