Dagje uit in een centrum met all-inclusive

Het leukste dagje uit beleeft u bij ons en dat allemaal volledig all-inclusive. Bij Fusion Dome uit Ede zijn de mogelijkheden voor vermaak bijna eindeloos. Bij ons kan er veel en bieden we verschillende geweldige activiteiten aan. Ook beschikken we over verschillende horecaopties, waardoor u altijd geniet van lekker eten en de prettigste verfrissingen. Door te kiezen voor onze all-inclusive combineert u deze diensten in één vaste prijs voor uw dagje uit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn de specialist voor uw dagje uit met all-inclusive

Wilt u graag een dagje uit organiseren met all-inclusive, zodat u volledig ontzorgd wordt en weet waar u aan toe bent? Kies dan voor de opties die wij u aanbieden. In ons activiteitencentrum zit u namelijk helemaal goed. Zeker als u bedrijfsuitjes met all-inclusive wilt organiseren. Daarnaast zorgen wij graag voor fantastische ervaringen via onze familieuitjes met all-inclusive.  

Groep kinderen die aan het poolen zijn

Een zorgeloos dagje uit met onze all-inclusive

Wilt u graag genieten van een dagje uit waar u geen omkijken meer naar heeft, omdat u heeft gekozen voor een all-inclusive? Kies dan voor Fusion Dome, wij verzorgen een complete dag met het leukste vermaak. U neemt deel aan gezellige activiteiten en geniet van de versnapering en verfrissingen. Dit is perfect als u bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje lasergamen wilt organiseren en de kinderen met een volle maag de dag af wilt laten sluiten. Uiteraard heeft u bij ons nog veel meer opties. Denk maar eens aan bedrijfsuitjes bijvoorbeeld.

Vraag een offerte aan

Wilt u een indicatie van de mogelijkheden van een dagje uit met all-inclusive? Vraag dan bij ons een offerte aan door te bellen naar +31318304710. Heeft u geen vragen meer? Reserveer uw plek bij ons dan direct.