EVENTS OP MAAT

Wilt u graag een partner in de armen nemen die voor u events op maat op poten kan zetten? Dan is Fusion Dome in Ede het bedrijf dat perfect is voor u. Voor maatwerk heeft u namelijk de ruimte en faciliteiten nodig en die hebben we in ons centrum meer dan genoeg. Wij zijn zodoende dé locatie voor events op maat in de omgeving van de Hoge Veluwe.

De leukste events in de omgeving beleeft u op maat

Een dag in een activiteitencentrum dient perfect bij u te passen en alle wensen die u voor ogen heeft, te vervullen. Hierdoor is het belangrijk dat events voor u op maat worden georganiseerd in de omgeving. Zo weet u vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt wat u kan verwachten en weet u zeker dat alle details die van belang zijn, in acht zijn genomen. Bij Fusion Dome verzorgen we graag een leuke dag voor de volgende gelegenheden:

Afhankelijk van welke soort events u voor ogen hebt, passen wij onze indeling aan om zodoende voor het werk op maat te zorgen.

Wij verzorgen maatwerk met aandacht voor alle details

Uiteraard bedoelen we met ‘events op maat in de omgeving’ ook echt dat we alles voor u gedurende uw bezoek verzorgen. Niet alleen de spellen en tijdsbestedingen organiseren wij graag voor u. We zullen er ook voor zorgen dat u tijdens events op maat op geen enkel moment zonder de gewenste hapjes en drankjes komt te zitten. Dat doen we zelfs voor de grootste groepen.

Vraag maatwerkevents bij ons aan

Wilt u graag een specialist inschakelen voor leuke events op maat in de omgeving? Zorg dan snel voor een reservering of vraag een offerte bij ons op voor een beeld van de mogelijkheden en de kosten. Bel ons op via +31318304710. Wij leggen u graag alles uit over ons en onze events op maat in uw omgeving.