ALL YOU CAN EAT & DRINK KERSTDINER 2023

1e en 2e kerstdag geeft u graag een ontspannen gevoel, en daarom komt u naar Fusion Dome. Met een speciaal Kerstdiner Arrangement inclusief een leuke activiteit zetten wij onze vertrouwde gerechten in ons All You Can Eat & Drink Restaurant om naar mooie kerstgerechten.

2 dagen lang staat ons enthousiaste personeel klaar om er een waar feestje van te maken.

Kies naast 2 uur lang onbezorgd eten en drinken voor een leuke activiteit. Zo kunnen u en uw gezelschap onderling de strijd aangaan in onze 18 holes Indoor Mini Golfbaan, kunt u een potje Poolen, een Ronde Lasergame doen of lekker tekeergaan op onze Bowlingbanen. 

Bij Fusion Dome is tijdens het kerst speciaal voor de kleintjes “SuPeRleUk” omdat Monkey Town geopend is en onze kleine kerstdiner gasten mogen naar hartelust gratis spelen tijdens het Diner Arrangement.

ONZE TARIEVEN

2 uur Kerstdiner Start vanaf 16.00 uur inclusief een activiteit : € 49,95

Kerstarrangement voor Kinderen inclusief een activiteit: € 34,95

OM TE RESERVEREN KUNT U EEN MAIL STUREN NAAR info@fusiondome.nl met daarin uw wensen, aantallen en tijden, dan gaan wij voor u aan de slag om het te plannen. Voor meer informatie hierover kunt u ook bellen of appen met 06-11648848

 

Onze Normale Combi Deals of andere acties zijn op 1e en 2e kerstdag niet van toepassing. Met kerst gelden andere tarieven als normaal