ALL YOU CAN EAT & DRINK KERSTDINER 2021

1e en 2e kerstdag geeft u graag een ontspannen gevoel, en daarom komt u naar Fusion Dome. Met een speciaal Kerstdiner Arrangement zetten wij onze vertrouwde gerechten in ons All You Can Eat & Drink Restaurant om naar mooie kerstgerechten.

Daarnaast kan je ook alleen kiezen voor kerstactiviteiten, een ontvangst met een mooi kerst aperitief en een heerlijke kerstamuse gepaard met leuke activiteiten die door jong en oud gedaan kunnen worden zorgen ervoor dat 1e en 2e kerstdag een extra gezellig karakter krijgen.

Kerst 2021 kan eindelijk weer buiten de deur gevierd worden en daar is Fusion Dome helemaal klaar voor. 2 dagen lang staat ons enthousiaste personeel klaar om er een waar feestje van te maken.

Bij Fusion Dome is tijdens het kerst speciaal voor de kleintjes “SuPeRleUk” omdat Monkey Town geopend is en onze kleine kerstdiner gasten mogen naar hartelust gratis spelen tijdens het Diner Arrangement.

ONZE TARIEVEN

2,5 uur Kerstdiner Start vanaf 14.00 uur € 34,95

Kinderen van 0-1 jaar : gratis

Kinderen van 2-5 jaar : € 14,95

Kinderen van 6-11 jaar : € 22,95

Onze Normale Combi Deals zijn op 1e en 2e kerstdag niet van toepassing. Wel krijgt u 10% korting op het boeken van activiteiten als u ook uw kerstdiner/brunch bij ons hebt gereserveerd.