Lasergamen tijdens een kinderfeestje

Staat u op het punt om een kinderfeestje te organiseren en denkt u dat het een leuk idee is om te gaan lasergamen? Kies dan voor de mogelijkheden van Fusion Dome uit Ede. Dit onschuldige schietspel zorgt namelijk voor plezier voor jong en oud. Lasergamen tijdens een kinderfeestje behoort tot de leukste activiteiten die wij aanbieden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een kinderfeestje onvergetelijk door te lasergamen

Lasergamen tijdens een kinderfeestje zullen de meeste kinderen in één woord omschrijven; leuk! Het is namelijk een leuke activiteit, waarbij het doel is om elkaar te raken en vooral niet zelf geraakt te worden. Dit is uitdagend en hartstikke leuk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een potje paintballen, schiet je tijdens het lasergamen gedurende het kinderfeestje niet met rubberen kogels, maar met lasers die geen pijn kunnen doen. Dit is natuurlijk ideaal voor kinderen die ons activiteitencentrum bezoeken. Overigens is lasergamen niet alleen gaaf voor de jeugd, maar ook perfect als u bijvoorbeeld een familieuitje wilt organiseren.

Groep kinderen die aan het poolen zijn

Benader ons voor een reservering

Om een plek voor uw kinderfeestje te reserveren voor een potje lasergamen, moedigen wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Vraag daarom een reservering bij ons aan of benader ons om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op  +31318304710. Wij koppelen op korte termijn terug.