Wilt u graag een leuk potje spelen in een poolcentrum uit de omgeving van Veenendaal, nabij de Hoge Veluwe? Laat dan uw vaardigheden zien terwijl u gebruikmaakt van de mogelijkheden die Fusion Dome u aanbiedt. Wij hebben voor poolenthousiastelingen altijd wel een plekje. Uiteraard mag daarbij een lekker hapje of een lekker drankje niet ontbreken. 

Poolcentrum en poolbiljart bij u in de omgeving

Kom langs in het meest gastvrije en sfeervolle sportcafé en poolcentrum in de omgeving en ga gezellig met vrienden of familie een potje poolen. Bij ons staan drie gezellige pooltafels voor u klaar. Wij nodigen u uit om ons gastvrije en sfeervolle sportcafé in uw omgeving te ervaren. In ons poolcafé vertonen we ook regelmatig op een heel groot scherm sportevenementen en kunt u ook nog eens nieuwe variant op het poolen spelen. Fusion Dome heeft twee unieke footpool- en poolbiljartvelden in haar poolcentrum en café in uw omgeving. Naast een uurtje op ons poolbiljart kunt in ons sportcafé en activiteitencentrum ook terecht voor darten of footpool wat ook hartstikke gezellig is voor bijvoorbeeld een stukje teambuilding. Zoekt u naar een iets uitgebreidere dagbesteding? Denk dan eens na over onze events op maat

Reserveer uw plek in ons centrum voor een potje pool

Wij verwelkomen u graag in het leukste poolcentrum in uw omgeving. Bezoek ons door snel contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen naar +31318304710. Daarnaast is het mogelijk om bij ons online uw pooltafel te reserveren. Wij zorgen dat er een tijd en plaats voor u vrij wordt gehouden.

TARIEVEN:

€ 11,95 : Prijs per Pooltafel Per uur